Bewegingsaanbod


ONDERSTEUNINGSAANBOD V&M

VERKIEZINGEN 2018Voelt u ook reeds de hete wervelwind van de verkiezingen briesen maar hebt u het gevoel nog wat stuurloos te zijn richting VK18 ? Heeft u zin om de campagne nu en met beide handen vast te pakken, maar u twijfelt hoe concreet van start te gaan?

V&M zet ook deze verkiezingen in op een maximale ondersteuning van vrouwelijke kandidaten en een campagne voor de lokale V&M-afdelingen. Met z’n allen gaan we voor de politieke kracht van het vrouwelijk geslacht!

Wat hebben wij voor u in petto?COACHING VOOR POLITICA'S

 

1. Vorming Personal Branding: hoe zet ik mezelf in de markt als politica?
Hoe maak ik mezelf zichtbaar naar de lokale verkiezingen toe? Hoe bouw ik als vrouw sterke relaties met mijn potentiële kiezers? Hoe zorg ik dat ik opval als een soort van merknaam?
(Limburg: 8 oktober 2017, Oost-Vlaanderen: 16 oktober 2017, Antwerpen 18 oktober 2017)


2. Vorming 360° communicatie en sociale media
Hoe stem ik verschillende communicatiekanalen op elkaar af en zorg ik voor impactvolle communicatie, vooral op sociale media? (In samenwerking met team lokaal - CD&V)

3. Buddy-netwerk

Wil je als onervaren politica graag in contact komen met ervaren politica’s om te reflecteren over campagne voeren, of heb je specifieke vragen naar de verkiezingen toe? Graag brengen wij jullie in contact met elkaar.

4. Lijstvorming

Hoe bekom je die plaats op de lijst die je verdient? Stel al je vragen over lijstvorming aan onze begeleiders en politica’s van dienst!

 

LOKALE VERKIEZINGSCAMPAGNE V&M

Lokaal campagne voeren met V&M, het kan en het moet! De lokale politiek is immers nog steeds gebaat bij een genderklemtoon. Lokale acties zetten ook jullie vrouwelijke kandidaten in de kijker.

Elke lokale realiteit is echter anders, een top-down campagne vanuit Brussel is dus niet aan de orde. Daarom begeleiden we V&M-afdelingen om ervoor te zorgen dat zij hun V&M-verhaal lokaal kunnen vertalen. Dit kan op verschillende manieren:

1.Op basis van een workshop komt de V&M-afdeling te weten wat haar strijdpunten zijn naar de verkiezingen toe, en hoe ze deze kunnen vertalen in concrete acties. (nu beschikbaar!)

2. Bij gebrek aan inspiratie kunnen V&M-afdelingen een beroep doen op een rits lokale beleidsvoorstellen die beschikbaar worden gesteld. (vanaf winter 2017)

3. V&M-nationaal ontwikkelt drie grote strijdpunten met daaraan gekoppeld 3 uitbreekacties. De draaiboeken en het materiaal worden op aanvraag ter beschikking gesteld. (vanaf winter 2017)


Wil u graag intekenen op het bovenstaande aanbod? Stuur een mailtje naar apaelstermans@cdenv.be of 02/238 38 55 en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met u.