Het ABC van de politica in spe

27 maart 2018

Het ABC van de politica in spe


Ben je benieuwd hoe je als vrouw (partij)politiek betrokken kunt worden? Wil je concrete tips over hoe je een voet tussen de politieke deur krijgt? Noteer dan 27 maart in je agenda voor de informatie- en gespreksavond van Vrouw & Maatschappij - CD&V politica Leuven en JONG CD&V Leuven

▬▬▬▬▬ WAT? ▬▬▬▬▬

Een avond om op een informele manier in gesprek te gaan met vrouwen die geïnteresseerd zijn in politiek, maar twijfelen of de politiek echt iets voor hen is of die een politieke carrière wel zien zitten, maar niet weten hoe een plekje te bemachtigen in de lokale of nationale politiek.

Dé uitgelezen kans om in contact te komen met vrouwen die zich al politiek engageren en om in gesprek te gaan met de panelleden over de thema’s waar zij zich rond inzetten.

▬▬▬▬▬ PROGRAMMA ▬▬▬▬▬

◊ 20.00u Aankomst
◊ 20.15u Verwelkoming
◊ 20.30u Toelichting over het dichten van de kloof tussen vrouw en politiek door Sjifra de Leeuw (doctoraal onderzoeker aan de Universiteit van Amsterdam)
◊ 21.00u Panelgesprek en vragen met o.a. Sjifra de LeeuwEls Van Hoof, en Karin Brouwers (volksvertegenwoordigers en Leuvense gemeenteraadsleden)
◊ 21.30 Informele babbel en drankje

Gratis inkom, maar wel graag inschrijven via deze link