Nieuwjaarsreceptie 2017

V&M Nieuwjaarsreceptie

BIP – Koningsstraat 2-4, Brussel - 24 januari 2017

Programma

Onze nieuwjaarsreceptie staat in het teken van de vrouw in de kunst. Voor de eigenlijke receptie boden we jullie een exclusieve nocturne aan in het Old Masters Museum van de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten. Er stond een geleid bezoek onder de noemer “de vrouw in de kunst” op het programma. 

Het zwaartepunt van de avond was uiteraard de nieuwjaarsreceptie zelf. In het BIP (Brussels Infopunt) waar we iedereen ontvingen voor een goed glas, lekker eten en vooral een zeer gezellige avond. Maar ook een kunstzinnige avond. Met life cooking (want koken is zeer zeker ook een kunstvorm) en goede muziek was er aan kunst geen gebrek op onze receptie. Een terugblik en een vooruitblik op het afgelopen en komende politieke jaar zijn zoals steeds vaste waarden. Maar voor V&M is haar nieuwjaarsreceptie niet enkel het stijlvol inzetten van het nieuwe jaar, het is vooral een uitgelezen moment om te netwerken. 

U was weer geweldig! Op de nieuwjaarsreceptie van V&M toonden onze militanten, vrouwen én mannen, zich van hun meest kunstzinnige kant. Van roze bretellen tot petjes, onze pink-oproep in solidariteit met de #womensmarch viel in de smaak! Trots dat we samen met jullie ons credo “Gendergelijkheid? Wir schaffen das!” het komende jaar kunnen realiseren! Meer foto's hier  

Lees hier de speech van Els Van Hoof, voorzitster Vrouw & Maatschappij