Campagne-aanbod

CAMPAGNE-AANBOD V&M

LOKALE VERKIEZINGEN 2018

Lokaal campagne voeren met V&M, het kan en het moet! De lokale politiek is immers nog steeds gebaat bij een genderklemtoon. Lokale acties zetten ook vrouwelijke kandidaten in de kijker. 

WAT KAN U VERWACHTEN?

***

1. Een campagne-inspiratiehandboek met een resem V&M-beleidsvoorstellen en concrete uitbreekacties die u met de V&M-afdeling of kandidaten kan organiseren. 2. In het teken van de “Stem Vrouw-campagne” bieden we lay-out-tools aan om een gepersonaliseerde campagne te voeren en vrouwelijke flair en aanpak extra in de verf te zetten.

Het opmaakplatform Kadanza biedt V&M volgende tools aan voor jouw campagne: 

- De algemene campagneposter van V&M is persoonlijk aanpasbaar voor kandidaten (Tip: Maak een foto van jezelf met het #stemvrouw-bordje. Bordje op te vragen via vrouw@cdenv.be of op de kandidatendagen) 
- Het labeltje met de V&M-slogan (zie boven) kan toegevoegd worden aan elke publicatie van CD&V (posters, persoonlijke publicaties als kandidaat, foto's op sociale media,...)
- Posters met 5 speerpunten van V&M
- Een template voor flyers voor elke marktactie van V&M
3. Een nieuwe editie “Wegwijs in de politiek”, voor vrouwen die hun eerste stappen in de politiek zetten met concrete informatie rond de werking van de politiek. 

4. Algemeen campagnemateriaal en gadgets
V&M biedt per speerpuntactie specifiek materiaal aan. Daarnaast heeft V&M ook algemeen campagnemateriaal in de aanbieding. 4. De voorstelling van de V&M-campagne zal plaatsvinden op de kandidatendagen van CD&V. V&M maakt een onderdeel uit van het programma. In elke provincie wordt er éénkandidatendag georganiseerd.Klik hier voor meer info omtrent het programma en de data. 

5. De officiële aftrap van onze V&M-verkiezingscampagne wordt gegeven tijdens een V&M-inspiratiemoment op 8 maart 2018 met een internationale topgast op de agenda. Begeestering, netwerking & goesting staan synoniem voor deze dag (voor V&M-afdelingen en politica’s).

6. Het labeltje met de V&M-slogan (zie boven) kan toegevoegd worden aan elke publicatie van CD&V. Het is verkrijgbaar in stickervorm A4 of A5. Te bestellen via google forms:https://goo.gl/forms/c4CIFVIziX1FP7s33

7.
We hebben ook een"#StemVrouw"-filmpje van 30" om te delen op je sociale media 

Bovenstaande publicaties/beelden/marteriaal te verkrijgen via vrouw@cdenv.be of 02 238 38 55

COACHING VOOR POLITICA'S
***

1. Vorming Personal Branding: hoe zet ik mezelf in de markt als politica?

Hoe maak ik mezelf zichtbaar naar de lokale verkiezingen toe? Hoe bouw ik als vrouw sterke relaties met mijn potentiële kiezers? Hoe zorg ik dat ik opval als een soort van merknaam?
(Limburg: 8 oktober 2017, Oost-Vlaanderen: 16 oktober 2017, Antwerpen 18 oktober 2017)

2. Vorming 360° communicatie en sociale media

Hoe stem ik verschillende communicatiekanalen op elkaar af en zorg ik voor impactvolle communicatie, vooral op sociale media? (In samenwerking met team lokaal - CD&V)

3. Buddy-netwerk
Wil je als onervaren politica graag in contact komen met ervaren politica’s om te reflecteren over campagne voeren, of heb je specifieke vragen naar de verkiezingen toe? Graag brengen wij jullie in contact met elkaar.

4. Lijstvorming
Hoe bekom je die plaats op de lijst die je verdient? Stel al je vragen over lijstvorming aan onze begeleiders en politica’s van dienst!

Wil u graag intekenen op het bovenstaande aanbod? Stuur een mailtje naar apaelstermans@cdenv.be of 02/238 38 55 en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met u.