gespreksavond V&M Bonheiden-Rijmenam

De CD&V- afdeling Bonheiden – Rijmenam nodigt je van harte uit!

CD&V zorgde in het verleden mee voor het vrouwelijk stemrecht, de eerste vrouwelijke ministers en m/v quota op de verkiezingslijsten. 

CD&V en de werkgroep Vrouw en Maatschappij zet zich al meer dan 40 jaar in om de rechten voor de vrouwen in onze maatschappij te verbeteren. En dat is nu niet anders. Gelijkheid komt iedereen ten goede zowel mannen als vrouwen. Daarom hebben de thema’s: zorg, welzijn, werk en onderwijs nog steeds onze aandacht.

Liggen deze thema’s je nauw aan het hart en wil je meer weten? Kom dan luisteren en neem deel aan onze gespreksavond.

Wie zijn onze sprekers?

Jamila Hamddan Lachkar : 1ste opvolger Vlaams Parlement

Als uittredend volksvertegenwoordiger vind je Jamila terug op de lijst voor het Vlaams Parlement. Ze studeerde communicatiemanagement en is sinds 1999 actief bij CD&V. Samen met haar man en drie zonen woont ze in Rijmenam. Open, gedreven en geëngageerd zijn woorden die Jamila perfect omschrijven.

Mieke Van den Brande: 7 de plaats Vlaams Parlement

CD&V zendt zijn dochters uit. Mieke Van den Brande is eerste schepen van onze gemeente. Met de bezorgdheid van een huismoeder en de expertise van een juriste wil zij mee richting geven aan het gemeentelijk beleid. Je kan haar terugvinden op de lijst voor het Vlaams Parlement. Ze is getrouwd met Geo en samen hebben ze twee kinderen, Fien en Wannes.

Kom met hen praten!

Wanneer?  Vrijdagavond, 17 mei 2019

Waar? Parochiecentrum De Krekel (bovenzaal)

De deuren gaan open om 20.00, aanvang: 20.30 uur