Kandidaten provinciale partijraad

Na de verkiezing van de leden van de nationale partijraad (mandatarissen en niet-mandatarissen) in december 2021, wordt de vernieuwing binnen onze moederpartij CD&V voortgezet. Ook voor de provinciale partijraden kiezen we daarom nieuwe leden! Daarnaast worden ook nieuwe provinciale voorzitters van de partij en van de netwerken verkozen. 

Voor V&M is vrouwelijke vertegenwoordiging op alle niveaus een must! Want een gelijke vertegenwoordiging in een gendergelijke samenleving, dat is waar we bij V&M voor staan. En met alle fantastische vrouwen die onze partij rijk is, kan dat geen probleem zijn, toch?

Daarom vragen wij jouw steun voor de vrouwelijke kandidaten bij de verkiezing van de provinciale partijraden en de provinciale voorzitters van de partij! Weet je nog niet aan wie je jouw stem kan toevertrouwen? Hieronder vind je een overzicht van alle vrouwelijke kandidaten terug! Jij stemt toch ook #vrouw?

U kan uw stem nog uitbrengen tot 29 januari 2022 om 12u00 uur. Uw stemcode, en de daarbij horende instructies, ontvangt u met de post!

Kandidaten provinciale voorzitters CD&V

Kandidaten provinciale partijraden CD&V