Chemodag is de beste dag van de week

Nu de eindejaarsperiode eraan komt, schenken we graag wat warmte. Want kerst dat is gezelligheid, maar ook solidariteit en steun voor elkaar. Nergens ter wereld krijgen meer vrouwen borstkanker dan in België. En ook mannen worden door de ziekte getroffen. Om hen en hun omgeving te steunen, organiseert Vrouw & Maatschappij een toneelstuk ten voordele van de nationale borstkankerorganisatie Think Pink!

Graag nodigen we je daarom uit op het theaterstuk 'Chemodag is de beste dag van de week' op zaterdag 17 december 2022. Een ontroerend, maar hoopvol theaterstuk over de strijd tegen borstkanker. Iedereen is welkom, jong en oud, lid of geen lid van V&M. 

MEER INFO OVER DE VOORSTELLING

De voorstelling van het theatergezelschap Wuivend Riet is gebaseerd op het gelijknamige boek van Liesbeth Van Impe,  journaliste en hoofdredacteur van Het Nieuwsblad. Liesbeth kreeg enkele jaren geleden de diagnose borstkanker en besloot achteraf een boek te schrijven over een jaar op krukken, over de plaats van ziekte en gebrek in een Instaperfecte wereld. Met het boek - en nu ook het theaterstuk - toont ze op een eerlijke en authentieke wijze aan lotgenoten en aan iedereen die nog steeds geen kankerpatiënt in de ogen durft te kijken hoe kankerland eruit ziet en hoe je er kunt doorreizen.

Liesbeth zal zelf ook aanwezig zijn op de voorstelling en neemt graag achteraf de tijd om na te praten en haar boek te signeren. 

PRAKTISCHE INFORMATIE

πŸ‘‰πŸΌ WANNEER? Zaterdag 17 december 2022. Welkom vanaf 19.30 uur. De voorstelling begint om 20 uur stipt. Na de voorstelling is er ruimte om na te praten met een drankje.

πŸ‘‰πŸΌ WAAR? GC De Zandloper (Kaasmarkt 75 te Wemmel)

πŸ‘‰πŸΌ HOE RESERVEREN? De voorstelling kost 10 euro. Een deel van de inkomsten gaat naar Think Pink, de nationale borstkankerorganisatie van België. Inschrijven kan door dit formulier in te vullen en de inkomprijs te storten op het rekeningnummer BE28 0688 9299 1020 met vermelding 'naam + aantal kaarten + theater'. Nadat we de inschrijving en betaling binnen hebben, sturen we een bevestigingsmail.