Versterk je politiek profiel als vrouw

UITNODIGING

8 maart 2018

KLAAR VOOR DE SPRONG?

Versterk je politiek profiel als vrouw


Donderdag 8 maart 2018 - 18u

Zuilenzaal - Vlaams Parlement - BrusselOp Internationale Vrouwendag, 8 maart 2018, geeft V&M het startschot van haar

'STEM VROUW-verkiezingscampagne' met een knallend event voor CD&V-vrouwen die een politiek engagement opnemen, welke vorm dit ook mag aannemen! 

Deze unieke avond voor en door vrouwen biedt de mogelijkheid om elkaar te inspireren en brengt kandidaten, nieuwkomers, ondersteuners en doorgewinterde politicae samen om elkaar op een informele manier te leren kennen. 

Want als vrouwen bouwen op elkaar, maken we het verschil richting VK2018


NIET TE MISSEN:

18u00 Onthaal met krachtige hap voor een stevig programma

18u30 Onthulling van de V&M-campagnelijn door nationaal voorzitster, Liesbeth Maris 18u45 Politiek profiel aanscherpen met Irene Janssen

Pittige Nederlandse 'gelukslobbyist' Irene komt naar België om ons te inspireren! Ze vertelt ons hoe we onze feminiene leiderschapskwaliteiten kunnen ontwikkelen en hoe we deze inzetten om onze invloed te vergroten in campagnetijd.

Irene werkte 14 jaar als EU-lobbyist, stond in 2014 op de Nederlandse CDA-lijst voor de Europese verkiezingen en trok in 2016 naar de VS om campagne te voeren voor Hillary Clinton vanuit Miami!

Als echte campaigner weet ze wat de ingrediënten zijn van een goede campagne. Ze deelt met ons haar belangrijkste do’s & don’ts die je helpen om jouw politiek profiel als vrouw te versterken en jezelf op de kaart te zetten tijdens de verkiezingscampagne!
19u30 Speeddaten met ervaren politicae 

Werd je een plaats op de lijst aangeboden, maar twijfel je nog over deze sprong in de politiek? Heb je vragen omtrent het campagne voeren? Wil je meer te weten komen over lijstvorming? Vind je het moeilijk om mensen aan te spreken? Hoe onderhandel je over bevoegdheden? ...

Alles wat je wil weten maar nooit kon of durfde vragen ... onze ervaren politicae staan je met raad en daad bij.

Met o.a. Joke Schauvliege (minister), Hilde Crevits (minister), Bianca Debaets (staatssecretaris), Mieke Van Hecke (lijsttrekker Gent), Inge Moors (gedeputeerde), Sabine de Bethune (parlementslid), An Christiaens (parlementslid/schepen), Sonja Claes (parlementslid/ex-burgemeester), Martine Fournier (parlementslid/burgemeester), Lies Laridon (burgemeester), Liesbeth Van Der Auwera (burgemeester), Wendy Weckhuysen (1e schepen/ex-burgemeester), Chris Deveuster (burgemeester), Kathleen Hutsebaut (burgemeester) en tal van van andere vrouwelijke lijsttrekkers, schepenen en gemeenteraadsleden.

Onder voorbehoud: Els Van Hoof (parlementslid/ex-schepen), Sonja Becq (parlementslid/1e schepen), Griet Smaers (parlementslid/OCMW-voorzitter), Leen Dierick (parlementslid/1e schepen), Nathalie Muylle (parlementslid/schepen), Veerle Heeren (parlementslid/burgemeester), Nahima Lanjri (parlementslid/districtraadslid), 

21u00 Netwerkmoment met sprankelend drankje  

Praktisch:

8 maart - 18u00

Vlaams Parlement - Zuilenzaal - Ingang via Leuvenseweg 86 - 1000 Brussel

Huis van Vlaamse Volksvertegenwoordigers

Met de metro: Halte Kunst-Wet

Met de trein: Brussel-Centraal, vervolgens 10 min. wandelen

Openbaar parkeren in de omgeving