Vrouwen van de wereld

KVLV & Trias presenteren

Welkom, Vrouwen van de wereld !

Vrouwen van de wereld nodigen jou uit op het event op 15 oktober 2019 van 9.30 tot 17u in het Provinciaal Vormingscentrum in Malle. 40 genderspecialisten uit Centraal-Amerika, de Andes, Afrika, de Filipijnen en Vlaanderen brengen talloze verhalen, getuigenissen en inzichten rond gelijkheid – en jij kan hieraan deelnemen!

Event ‘Vrouwen van de wereld’, 15 oktober in Malle

KVLV en Trias nodigen jou uit op donderdag 15 oktober 2019 van 9.30 tot 17u in het Provinciaal Vormingscentrum Malle op dit event over meer gelijkheid in een rechtvaardigere samenleving, met meer welzijn voor iedereen. Een ticket bedraagt 20 euro, lunch inbegrepen. Kies drie activiteiten uit 25 workshops, presentaties en dialooggesprekken. Ontdek het programma en schrijf je in!

Het project ‘Vrouwen van de wereld’

Met het project ‘Vrouwen van de wereld!’ laten KVLV en Trias 27 sterke vrouwen en mannen uit verschillende Trias-landen naar Vlaanderen komen, van 8 tot 18 oktober 2019. Gedurende 10 dagen willen we hun verhalen horen, onze verhalen vertellen, sociale initiatieven verkennen, leerrijke activiteiten meemaken, in contact en uitwisseling samen leren, zien, horen, beleven. Het open event in Malle op 15 oktober 2019 is het slotmoment van deze boeiende uitwisseling.

Meer gelijkheid

Overal ter wereld timmeren mensen aan de weg naar meer gelijkheid en een rechtvaardiger samenleving. KVLV draagt haar steentje bij, als grote vrouwenorganisatie én met plaatselijke initiatieven te lande. Trias ondersteunt vrouwengroepen, -organisaties en coöperaties in 14 landen wereldwijd (Afrika, Latijns-Amerika en Azië) waar mensen en gemeenschappen op een duurzame manier verandering nastreven met het oog op een rechtvaardiger bestaan voor iedereen, met meer gelijkheid tussen mannen en vrouwen.

Meer info op www.kvlv.be/vrouwenvandewereld !