Netwerkevent Stronger Together

Aan de vooravond van Internationale Vrouwendag nodigt V&M-voorzitter Lynn Callewaert je uit op een exclusief netwerkevent op 7 maart in Brugge in het teken van de kracht van de samenwerking tussen vrouwen. Samen met minister Hilde Crevits, minister Annelies Verlinden en staatssecretaris Nicole de Moor gaan we in gesprek over de evolutie van vrouwenrechten door de jaren heen. We blikken terug op de lange weg die we hebben afgelegd, maar we kijken ook vooruit. Waar knelt het schoentje nog? En hoe kunnen we elkaar versterken richting een meer gendergelijke maatschappij?

We geven daarbij het woord aan Liesbet Stevens, adjunct-voorzitter van het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen en gastdocent ‘recht met betrekking tot de seksualiteit’ aan de KU Leuven. In haar academische publicaties legt ze zich vooral toe op het strafrechtelijk kader met betrekking tot de persoonlijke integriteit. In 2019 richtte ze zich ook tot het brede publiek met het boek ‘Hoe legaal te flirten’. 

Liesbet zal een key note speech geven en daarbij de hand uitreiken naar alle deelnemers en in gesprek gaan over wat je kan doen om actief bij te dragen aan een positief klimaat waar vrouwen tot bloei kunnen komen. Gezamenlijk kunnen we immers een sterk vrouwennetwerk tot stand brengen.

Na de discussie volgt een netwerkmoment waar je kan bijbabbelen met een hapje en drankje.

Programma

19:00  Welkom
19:30  Inleiding door Lynn
19:40  Key note speech Liesbet Stevens in dialoog met Hilde, Annelies en Nicole
20:10  Open discussie ‘Stronger together’
20:20  Q&A
20:30  Netwerkmoment met receptie

Praktisch
Je wordt verwacht vanaf 19 uur in het Concertgebouw in Brugge.
Inschrijven kan via volgend formulier tot en met 3 maart.

Dit event werd mede mogelijk gemaakt met de steun van V&M West-Vlaanderen.