Voorzittersverkiezingen


Feestelijke voorzittersverkiezingen V&M24 oktober 2017 - 18u30

Koninklijke Bibliotheek van België, Brussel 


Els Van Hoof, huidig nationaal voorzitster van Vrouw & Maatschappij – CD&V politica geeft na een bloeiende periode, de fakkel door aan kandidaat-opvolgster Liesbeth Maris en nodigt u persoonlijk uit op de feestelijke voorzittersverkiezingen van Vrouw & Maatschappij op 24 oktober 2017 in de Koninklijke Bibliotheek te Brussel.

Haal uw mooiste outfit uit de kast want Vrouw & Maatschappij viert feest. Feest omdat we als vrouwenbeweging uitermate fier zijn dat onze geleding zo een sterke leiders heeft gekend, kent en mag kennen in de toekomst.

Kandidaat-voorzitster: Liesbeth Maris


Persoonlijk

Liesbeth behaalde in 2009 een bachelordiploma Europese Studies aan de Universiteit van Maastricht. In 2010 behaalde ze aan de Universiteit van Utrecht een masterdiploma Vergelijkende vrouwenstudies in politiek en cultuur. Aan de KUL behaalde zij in 2011 ook nog een masterdiploma “Development and Cultures” en
 een postgraduaat familiale bemiddeling in 2014.

Politiek
Liesbeth Maris is persoonlijk medewerkster van Sonja Claes, Vlaams Volksvertegenwoordiger en co-provinciaal voorzitster V&M Limburg. Liesbeth trekt samen met Tracy B. Tansia het jonge vrouwennetwerk van V&M, WOMEN!


Stemmen

De stemming gebeurt digitaal via een unieke stemcode die per post wordt toegezonden aan stemgerechtigde V&M-leden. Aanwezige V&M-leden 2017 kunnen ook stemmen op het event zelf.

Programma 

18u30: Onthaal en stemronde
19u00: Terug -en vooruitblik onder leiding van Veerle Malschaert & V&M-prominenten
20u00: Uitslag verkiezingen & toespraak fonkelnieuwe voorzitster
20u15: Opening Mediterraans buffet
23u00: Einde 


Praktisch

Koninklijke Bibliotheek van België
Kunstberg, 1000 Brussel
Deelname is gratis, inschrijven is verplicht

Openbaar vervoer :
Trein: Brussel-Centraal
Metro: 1 en 5 (halte Centraal Station)

Auto :
Betaalparking 'Albertina' 

Ingang locatie :
op plannetje nummer 1 - publieksingang