WOMEN!

Jongevrouwennetwerk WOMEN! 

WOMEN! is het jongevrouwennetwerk van Vrouw & Maatschappij - CD&V politica. Dit netwerk is opgericht door trekkers Tracy B. Tansia en V&M nationaal voorzitster Liesbeth Maris. Klik hier voor het sfeerverslag van de lancering. WOMEN! is er specifiek op gericht om jonge vrouwen op een laagdrempelige manier met politiek en het gelijke kansendebat te laten kennismaken. Tweemaandelijks wordt een laagdrempelige activiteit georganiseerd. Klik hier voor sfeerbeelden van onze laatste activiteit: 'The Future is Feminist'.

Wens je meer info? Ken je iemand die geïnteresseerd zou zijn? Stuur snel een mailtje naar 
vrouw@cdenv.be en hou zeker ook de Facebookpagina in het oog!

CEO van mijn leven
WOMEN! is terug met een nieuw evenement!
Deze keer zal het evenement van WOMEN! een namiddag focussen op de dag dat vrouwen voor zichzelf kozen. Misschien ken je of ben je zelf een vrouw die haar leven een hele andere wending gaf of de stereotypes rond vrouwelijke ondernemers een kopje kleiner maakte. Een gezellige, hippe setting om gesprekken te voeren en te netwerken met vrouwen die durfden kiezen voor zichzelf en de carrière die ze écht wilden, is wat WOMEN! betreft de ideale formule om van 17 februari 2018 een ‘women empowering’ dag te maken.
Klik hier voor meer info

The Future is Feminist
Op 18 november ging het jongevrouwen-netwerk naar Gent! We reflecteerden over het verleden en focussten op uitdagingen voor vrouwen vandaag. 
Het uitwisselen van ideeën op een informele, gezellige manier is waar dit evenement om draait! Klik hier voor meer info


Lancering WOMEN!
Op 7 september 2017 werd WOMEN! gelanceerd. De trekkers, Liesbeth Maris en Tracy B. Tansia en hun werkgroep organiseerden  de aftrap van het programma op een unieke locatie, Le Space in Brussel. Bij een hapje en een drankje werden de deelnemers geïnspireerd door krachtige Slam Poetry. Hierna volgde een kennismakingsactiviteit waardoor de deelnemers elkaar op een originele manier leerden kennen. Klik hier voor meer info