Beweging

Met 12.000 leden is Vrouw & Maatschappij - CD&V politica de grootste politiek vrouwenbeweging van het land. Elk jaar opnieuw bouwen we samen aan een gendergelijke samenleving. Onze leden zijn onze beweging, en de beweging, dat is Vrouw & Maatschappij. Zonder onze achterban kunnen wij immers niet wegen op het beleid. Hierin schuilt onze kracht.

Jaarlijks worden er door onze lokale- regionale en provinciale afdelingen tal van politieke acties georganiseerd die onze strijdpunten in de verf zetten. Een overzicht kan u hier terug vinden. Lokale afdelingen kunnen uit deze lijst inspiratie putten om een eigen politieke actie op poten te zetten. 

V&M biedt ook een beweginsaanbod aan, aan haar afdelingen en politica's om ze lokaal te versterken, te inspireren en aan te zetten tot actie. Dit totaalpakket aan vorming, begeleiding en actie zal ervoor zorgen dat V&M lokaal aanwezig en relevant is. U kan hier meer informatie terugvinden. 

Wil u zich graag aansluiten bij onze beweging? Stuur een mailtje naar vrouw@cdenv.be of spreek de lokale voorzitster in jouw gemeente aan. Een overzicht vind je hier